Καλοβλέπει Ράντι ο Απόλλων

dd7e25ecb87a8a881f0ef379c3bb7722_45590Ένα ακόμα όνομα έρχεται να προστεθεί στις πρώτες θέσεις των παικτών που ενδιαφέρουν τον Απόλλωνα. Ο λόγος για τον Ιμπάν Ράντι. Πρόκειται για εν ενεργεία διεθνή με την Ισημερινή Γουινέα 27χρονο μέσο, ο οποίος πέρσι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη Β’ Εθνική αγωνιζόμενος με τον Φωκικό (μέτρησε 22 συμμετοχές με 1 γκολ).

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, ο Ράντι δεν έχει προταθεί απλώς, αλλά εξετάζεται σοβαρά η περίπτωσή του και έχουν γίνει ήδη συζητήσεις στην κατεύθυνση να αποκτηθεί από τους «κυανόλευκους».

Στο μεταξύ, στο μέτωπο των «παλιών» στη Ριζούπολη είναι έτοιμοι να επανέλθουν για τον Πάολο Φαρινόλα. Οι διοικούντες αναμένεται να επιδιώξουν να κάνουν άλλη μία επαφή με τον 30χρονο επιθετικό, με τον οποίο κατ’ αρχήν υπάρχει μεγάλη οικονομική απόκλιση στο ενδεχόμενο ανανέωσης. Οι ιθύνοντες, ωστόσο, θεωρούν πως πρέπει να κάνουν την προσπάθειά τους με μια βελτιωμένη πρόταση, στα επίπεδα φυσικά της δεύτερης κατηγορίας. Το ζήτημα, βέβαια, είναι τι θα θελήσει να επιλέξει ο Φαρινόλα και αν οι «κυανόλευκοι» προλάβουν…

Από εκεί και πέρα, αν και υπάρχουν προφορικές συμφωνίες του Κοτταρά με τους Χατζηζήση και Διαμάντη, οι περιπτώσεις των δύο έμπειρων ακραίων δεν είναι ακόμα απόλυτα ξεκαθαρισμένες…

Σε ό,τι αφορά τον Τσιλιγκίρη φαίνεται πως υπάρχει διαφορά, ενώ καμία προσέγγιση δεν υπάρχει ακόμα με τον Μπάρκογλου. Ο δε Δεληζήσης, που επίσης ήταν αρχικά στη λίστα παραμονής από τους «παλιούς», φαίνεται πως δεν απασχολεί τελικά τους «κυανόλευκους», οι οποίοι θεωρούν πως θα βρουν καλύτερους για την οπισθοφυλακή (έγινε μια επαφή του Κοτταρά προ ημερών, αλλά ήταν περί… ανέμων και υδάτων, καθώς η συζήτηση δεν μπήκε ποτέ στα οικονομικά).

Τέλος, θέμα παραμονής του Λουσέρο ουσιαστικά δεν υπάρχει (άσχετα αν ο Κοτταράς είχε κάνει μια διερευνητική συζήτηση πριν από δύο εβδομάδες περίπου και αυτό λόγω του υψηλού κασέ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού).

a-sports.gr