Φιλικά γκολ, Λώττας, Λουίς

lottas2Φιλικό παιχνίδι έδωσε την Τετάρτη το απόγευμα ο Κισσαμικός αντιμετωπίζοντας την Κ20 του Πλατανιά στο στο Καστέλι παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-1. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος χρησιμοποίησε όσους ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν ή πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Νέα Ιωνία, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να κρατηθούν σε φόρμα.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 30ο λεπτό από σουτ του Στεφανίδη, ενώ 10 λεπτά αργότερα από πάσα αυτή τη φορά του Στεφανίδη ο Λώττας με σουτ πέτυχε το 2-0. Το 3-0 σημείωσε ο Μπεσού στο 50′, με το τελικό 3-1 να διαμορφώνεται στο 75′ από τον Γαλανίδη, που πήρε την απόκρουση από το πέναλτι που είχε εκτελέσει ο ίδιος και το οποίο είχε βρει το δοκάρι, με τη συμβολή και του γκολκίπερ Πετράκη.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κοντοπίδης, Κοκάκης, Μαριανάκης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Βιδάλης, Μπάτζιο, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Λώττας, Τσικουδάκης, Κανελλόπουλος, Στεφανίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπεσού, Πετράκης, Μπέκας, Πασιαλής.

Πλατανιάς Κ20 (Νίκος Μαναρώλης): Κασωτάκης, Δημητρίου, Κρασουδάκης, Στεφανίδης, Γιουρουκάκης, Παναγιωτίδης, Κοκκινάκης, Κοντορινάκης, Πεταυράκης, Φερζάι, Τσίτας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κολομπάκης, Γαλανίδης, Βολονάκης, Παπαδάκης, Ψυλλάκης, Λαφαζάνης, Κοκονάκης, Κελέση.

Διαιτητής: Φραντζολάκης (Πατεράκης-Μπραουδάκης).