«Μόνη δίοδος η νίκη»

Ο Νίκολας Βιγιαφάνε μίλησε για την πίεση της Επισκοπής.

Το σύνθημα για νίκη σε βάρος της Καλλιθέας έδωσε ο Νίκολας Βιγιαφάνε. Ο Αργεντινός μέσος της Επισκοπής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και αφού αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει, τόνισε ότι μόνη δίοδος είναι το τρίποντο με την Καλλιθέα την Κυριακή (10/05).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιγιαφάνε:

«Η προπόνηση είναι πολύ καλή και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για τον αγώνα με την Καλλιθέα. Απλά το μυαλό μας είναι λίγο πιεσμένο γιατί βρισκόμαστε λίγο πίσω. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε κάνει καταπληκτικό δεύτερο γύρο και ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Το πιστεύω αυτό.
Εδώ όμως που έχουν φτάσει τα πράγματα, η μόνη δίοδος για να μπορέσουμε να έχουμε και πάλι πολύ καλή ψυχολογία είναι, να κερδίσουμε την Κυριακή.

Πραγματικά περιμένουμε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα δύο ματς και προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει να λέμε την αλήθεια. Το γκρουπ είναι πολύ καλό όπως επίσης κι ο προπονητής μας. Μπορούμε να κερδίσουμε».

Για τους αγώνες που προηγήθηκαν απέναντι σε Παναιγιάλειο και Ηρακλή είπε:

«Για τον Παναιγιάλειο δεν θα έπρεπε να χάσουμε. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές είναι φυσιολογικό να μην πάρεις ένα αποτέλεσμα που δικαιούσαι. Στα Ψαχνά θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία καθώς στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι. Τώρα, δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε».Villafane Nicolas2