«Η άμυνα έδωσε την πρόκριση»

carol12Η αμυντική λειτουργία της ομάδας έδωσε στον Θρύλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος σύμφωνα με τον Ρόι Κάρολ.

Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας τόνισε πως η πολύ καλή αμυντική λειτουργία ήταν εκείνη που δεν άφησε τον ΟΦΗ να πετύχει κάποιο γκολ ενώ δήλωσε ευχαριστημένος που συνάντησε τους καλούς του φίλους στην Κρήτη, τους οποίους δεν πρόλαβε να χαιρετήσει όταν μεταγράφηκε στους «ερυθρόλευκους».

Αρχικά για το σημερινό παιχνίδι τόνισε: «Σήμερα παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας όλης της ομάδας. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος αλλά δεν είχε ξεκάθαρη ευκαιρία για να πετύχει κάποιο γκολ και αυτό είναι το στοιχείο που μας έδωσε την πρόκριση».

Στην συνέχεια μίλησε για την επιστροφή του στο «Γεντί Κουλέ» και τα συναισθήματά του: «Ήταν πολύ ευχάριστο για μένα που επέστρεψα στο «Γεντί Κουλέ» και είχα την ευκαιρία να ξαναδώ τους φίλους μου και τον κόσμο του ΟΦΗ που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ματς. Έγιναν πολύ γρήγορα όλα στην μεταγραφική περίοδο όταν και ήρθα στον Ολυμπιακό και δεν πρόλαβα να τους χαιρετήσω και θέλω να τους ευχαριστήσω για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν όσο καιρό ήμουν στον ΟΦΗ».

Ενώ τέλος, μίλησε για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Θρύλος και ότι ο ίδιος έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη: «Είναι πολύ καλό πράγμα να διατηρείς την εστία σου ανέπαφη. Αυτό δεν οφείλεται μόνο σε μένα αλλά σε όλη την ομάδα και σε όσους παίζουν και σε όσους βρίσκονται στον πάγκο. Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι και τα αποτελέσματα της ομαδικής εργασίας φάνηκαν».

gavros.gr