Κάρολ: «Να παίξω περισσότερο του χρόνου»

carol6Ο Ολυμπιακός θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για να πάρει και το Κύπελλο και να κάνει το νταμπλ, σύμφωνα με τον Ρόι Κάρολ.

Ο κίπερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι ήταν μια πολύ όμορφη σεζόν αυτή που ολοκληρώνεται και τυπικά το ερχόμενο Σάββατο, ενώ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είπε τα καλύτερα και του ευχήθηκε καλή τύχη.

«Είμαστε μία ομάδα με πλούσιο ρόστερ, πολλούς παίκτες. Σήμερα το «αφεντικό» αποφάσισε να βάλει κάποιους άλλους απ’ ότι συνήθως κι αυτοί θεωρώ ότι πρέπει να είναι περήφανοι με την σημερινή τους εμφάνιση και τη νίκη.

Ο τελικός του κυπέλλου θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς, είναι ένας τελικός κυπέλλου, όλοι θα θέλουν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, ο ρυθμός και η ένταση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι. Εμείς, πάντως, θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη.

Είχα μία πολύ όμορφη σεζόν, είχα την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ελπίζω του χρόνου να καταφέρω ν’ αγωνιστώ σε ακόμα περισσότερα παιχνίδια.

Είχα αρκετούς προπονητές στην καριέρα μου, ο Βαλβέρδε νομίζω ότι είναι ο 16ος κατά σειρά. Απ’ όλους έχω μάθει και κάτι, το ίδιο συνέβη, φυσικά, και με τον Βαλβέρδε, στον οποίο εύχομαι ό,τι καλύτερο, όπως και στην οικογένειά του».

sentragoal.com.cy