Κάρολ: «Γράφουν θετικά για εμένα»

carol17Στα Μέσα της πατρίδας του μίλησε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ, ο οποίος τόνισε πως οι εφημερίδες και γενικά ο Τύπος είναι… καλός μαζί του.

Στην εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας επέστρεψε ο Ρόι Κάρολ, ύστερα από αρκετά χρόνια και όπως είναι λογικό έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στη χώρα του. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για την καριέρα του στην Ελλάδα και την αντιμετώπιση που έχει από τους δημοσιογράφους:

«Στην Ελλάδα υπάρχουν 14-15 εφημερίδες μόνο για το ποδόσφαιρο, οπότε γίνεται εύκολα κατανοητό πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, αλλά ευτυχώς ό,τι έχουν πει ή έχουν γράψει για μένα, τόσο όταν πήγα στην Κρήτη όσο κι όταν ήρθα στον Ολυμιπακό, ήταν καλά. Το γεγονός ότι μπήκα αλλαγή στο ματς του Europa League με τη Ρούμπιν Καζάν ήταν πολύ σημαντικό για μένα, ενώ κι ο κόσμος το σχολίαζε θετικά, πράγμα πολύ καλό για μένα», είπε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού για να συνεχίσει:

«Τα παιδιά και η σύζυγός μου ήταν μαζί μου στην Κρήτη, αλλά και τώρα στην Αθήνα κι έχουμε προσαρμοστεί πολύ καλά. Τα παιδιά πηγαίνουν σε αγγλόφωνο σχολείο, το οποίο απέχει μόλις 10 λεπτά από το σπίτι κι όλα είναι τέλεια. Κάποιες μέρες κάνουμε πιο αργά προπόνηση κι έτσι έχω την ευκαιρία να τα πηγαίνω στο σχολείο. Η διευθύντρια, όλως τυχαίως, είναι από το Μπέλφαστ και της αρέσει να κάνουμε κουβέντα όποτε πηγαίνω. Βέβαια δεν ξέρω πόσο χρονών με κάνει! Μου μιλάει για τους Βορειοιρλανδούς γίγαντες! Για τον Τζορτζ Μπεστ κι άλλους εκείνης της εποχής! Όσο πιο πολύ μιλούσε, τόσο πιο πολύ μου έδινε την εντύπωση ότι πίστευε πως έπαιζα ποδόσφαιρο την ίδια εποχή με τον Μπεστ», κατέληξε ο γκολκίπερ των πρωταθλητών.

onsports.gr