«Θρύλος όπως Γιουνάιτεντ»

carol18Το Σάββατο στις 2 Ιουνίου, η Βόρεια Ιρλανδία αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο «Άμστερνταμ Αρίνα» και ο Ρόι Κάρολ επιστρέφει μετά από σχεδόν έξι χρόνια σε αποστολή της Εθνικής του ομάδας.

Είναι πολύ χαρούμενος για αυτό όπως λέει στο BBC, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του για την ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία του έδωσε ξανά την ευκαιρία να καθιερωθεί. Όπως αυτός, έτσι και πολλοί άλλοι κλήθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες από τη στιγμή που μετείχαν στη φετινή θριαμβευτική πορεία του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ήρωας με τη Ρούμπιν, του οποίου η πρώτη επαφή με την μπάλα ήταν στο πέναλτι του Νάτσκο στο 0-1 επί της Ρούμπιν στη Ρωσία, μίλησε για τον Θρύλο, χαρακτηρίζοντάς τον στην ουσία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της Ελλάδας. «Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και το προπονητικό κέντρο είναι φανταστικό. Ήμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, είναι όπως… μισή-Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα».

Ο Κάρολ, πάντως, δεν μίλησε μόνο για την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και για τον κόσμο, στον οποίο δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτηρισμό. «Οι οπαδοί τρελαίνονται και νιώθεις πως στις εξέδρες υπάρχει 100 χιλιάδες κόσμου. Η ομάδα αγωνίζεται στο Champions League την ερχόμενη σεζόν και ελπίζω να παλέψω για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα».

gavros.gr