Εντυπωσίασε…

900613Ο Ολυμπιακός διαθέτει πληθώρα καλών τερματοφυλάκων και ένας από αυτούς είναι ο Ρόι Κάρολ, ο ήρωας με τη Ρούμπιν, καθώς ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας είναι από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού.

Γράφαμε τις προάλλες για τη… μάχη και τον συναγωνισμό που δίνουν και έχουν μεταξύ τους οι πορτιέρο του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Ρόι Κάρολ συμμετείχε στο οικογενειακό δίτερμα με την ομάδα του. Μπορεί να έχασε, αλλά πριν δεχτεί το ωραίο γκολ από τον Κώστα Μανωλά, πραγματοποίησε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις που δείχνουν την κλάση του ως τερματοφύλακα.

Σε ένα φαλτσαριστό σουτ του Αμπντούν, ο «αίλουρος» πετάχτηκε στο «Γ» της εστίας του και απομάκρυνε την μπάλα, σε μια φάση σπάνιας ομορφιάς και θεάματος. Οι καλές αποκρούσεις, πάντως, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ακολούθησαν κι άλλες.

Και οι δύο αφορούσαν σουτ του Πάντελιτς, με τον Σέρβο να βάζει τα δυνατά του για να «κερδίσει» τον Βορειοϊρλανδό, αλλά να μην τα καταφέρνει. Αφού εισέπραξε το χειροκρότημα του Σέρβου άσου, ο πορτιέρο συνέχισε το διπλό και φαίνεται πως δεν έχει χάσει καθόλου από την τέχνη του, έστω κι αν τα χρόνια έχουν περάσει…

gavros.gr