Ο Τσιμόντζι και άλλοι 6 στον Αμφισσαϊκό!

Η αρωγή Βραδέλη στην ομάδα του Θωμά Αναγνωστόπουλου παίρνει σάρκα και οστά, στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιτύχει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, όπως το Amfissaface εδώ και έναν μήνα σας έχει έγκυρα ενημερώσει. Έτσι ο Αμφισσαϊκός πριν ελάχιστα λεπτά ανακοίνωσε την απόκτηση επτά νέων ποδοσφαιριστών. Και αν για τους περισσότερους η εξέλιξη ήταν γνωσchimodziτή, το μεγάλο όνομα – έκπληξη είναι αυτό του Lawrence Chimodzi από τη Football League και τον Κισσαμικό.

O Τσιμόντζι είναι 29 ετών και έχει υψος 1,72μ. Χρησιμοποιεί το δεξί πόδι και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ με προδιαγραφές και να παίξει ως κεντρικός αμυντικός. Έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες του Μαλάουι και πριν φορέσει τη φανέλα του Αμφισσαϊκού έχει περάσει από την Kenkre FC της Ινδίας, τους Silver Strikers του Μαλάουι και τον Κισσαμικό Χανίων.

Αναλυτικά

Ο Αμφισσαϊκός ανακοινώνει ότι προχώρησε στην απόκτηση επτά νέων ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με σκοπό την ενδυνάμωση της ομάδας εν όψει του ξεκινήματος της διαδικασίας των play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή

Πιο συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές του Αμφισσαϊκού είναι πλέον οι:

1) Κρικέτος Ανδρέας, 19χρ. τερματοφύλακας, από Θύελλα Αιγίου

2) Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, 21χρ. αμυντικός, από πρωτάθλημα Σουηδίας

3) Κουβέλης Στάθης, 32χρ. αμυντικός, από Αστέρα Ιτέας

4) Καραχρήστος Ευθύμιος, 21χρ. αμυντικός, από Φωκικό

5) Rivellino Neville, 21χρ. επιθετικός, από πρωτάθλημα Αγγλίας

6) Leandro Mattias Da Silva, 29χρ. χαφ, από πρωτάθλημα Ισπανίας

7) Chimodzi Young Lawrence από ΠΑΕ Κισσαμικό

Και οι επτά ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Θωμά Αναγνωστόπουλου για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, με την Ακαδημία το Σάββατο 30/01 στο Δημοτικό στάδιο Άμφισσας.

Από τη Διοίκηση της ομάδας αφήνεται να εννοηθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές που τα ονόματά τους θα προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση. Παράλληλα ζητά από τον κόσμο της Άμφισσας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που έχει ως στόχο την συνέχιση της παρουσίας ομάδας από την Άμφισσα σε εθνικές κατηγορίες.