Ο Ράντι, ο Καβενάγκι και ο Σκαπούλλης!

Ο 28χρονος επιθετικός του Άρη, Ράντι, που είχε ως προηγούμενους σταθμούς στην καριέρα του τον Φωκικό (2013-14) και τον Ηρακλή Ψαχνών (2014-15), είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι στο ΓΣΠ.

Έβγαλε μπόλικη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των πρασίνων και συνδύασε την εμφάνισή του, ίσως την καλύτερη φετινή, με γκολ.

randyΚαι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που στα μισά περίπου παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν αγωνίσθηκε ως αλλαγή. Ο Καϊάφας, πάντως, τού έδειξε με το «καλημέρα» πως τον εμπιστεύεται.

Όσον αφορά στη φάση του αγώνα, επιλέξαμε αυτήν που ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε το πέναλτι και ο Καβενάγκι έφερε το ματς στα ίσα, τρία λεπτά μετά το γκολ που δέχθηκε από τον Ράντι.

Οι γαλαζοκίτρινοι «απάντησαν», σε ένα χρονικό σημείο που δεν είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, εξέλιξη που είχε επηρεάσει -ώς ένα βαθμό- αγωνιστικά την ομάδα του Καϊάφα τουλάχιστον στο πρώτο μέρος.

Απ΄εκεί και πέρα, η διαιτησία δεν είχε δύσκολο βράδυ. Ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης ήταν κοντά στις φάσεις και στις πλείστες φορές οι αποφάσεις του ήταν ορθές. Σωστά στο 17ο λεπτό έδειξε την άσπρη βούλα, καθώς ο Μποργκ έπεσε και ανέτρεψε τον Εφραίμ μέσα στην περιοχή.