Κάρολ: «Στην Ελλάδα άλλαξε η ζωή μου…»

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για το πέρασμα του από την Ελλάδα ο Ρόι Κάρολ, με τον Β.Ιρανδό τερματοφύλακα να τονίζει πως η επιλογή του να αγωνιστεί στη χώρας μας άλλαξε σε σημαντικό βαθμό τη ζωή του.

carroll-sportsfile-large_transrxqpxgvm58cjoubpwmonp4aui_eaxjmjtzxoj-udm54Ο Ρόι Κάρολ ετοιμάζεται στα 38 του να ζήσει για πρώτη φορά από κοντά την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα Euro, στην παρθενική εμφάνιση της Β.Ιρλανδίας σε τελική φάση της διοργάνωσης, με τον άλλοτε τερματοφύλακα του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού να περιγράφει τα συναισθήματά του και να δηλώνει ευγνώμων για το πέρασμα του από την Ελλάδα.

«Η παρουσία μου στην Ελλάδα μου άλλαξε τη ζωή. Όχι εντός του αγωνιστικού χώρου. Εκεί παραμένος “τρελός”, αλλά έξω από αυτόν. Επηρέασε αισθητά τον τρόπο ζωής μου», δήλωσε ο Κάρολ στην Τelegraph, ενώ για την παρουσία της Β.Ιρλανδίας στο Euro της Γαλλίας:

«Μεγαλώνοντας στη Β.Ιλανδία θυμάμαι τη δεκαετία του 80 και του 90, θυμάμαι τον ευατό μου να παρακολουθεί σαν μικρό παιδί την ομάδα μας να αγωνίζεται στο Euro του 1986. Τώρα όλος ο κόσμος θα μας παρακολουθήσει στα γήπεδα της Γαλλίας. Στους δρόμους όλοι μας εύχονται καλή επιτυχία. Αυτό είναι και το ομορφότερο κομμάτι στον αθλητισμό. Γίνεσαι ήρωας. Γνωρίζουμε πως δεν είμαστε μέσα στις δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, όμως από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε σκληρά, προκειμένου να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορύμε. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως επαγγελαμτίες».