«Για τη νίκη με Απόλλωνα»

«Μας ενδιαφέρει να διακριθούμε και στο Κύπελλο», υπογράμμισε ο Ιμπάν Ράντι

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Ιμπάν Ράντι για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης την (25/10, 17:15) στην Ριrandiofaraaaaζούπολη, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα μεσοεπιθετικός μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, για την αγωνιστική ετοιμότητα, που υπάρχει από όλους στον ΟΦΗ για την αναμέτρηση.

«Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικό για μας. Ξεκινάμε τα παιχνίδια στους ομίλους του Κυπέλλου και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην πρόκριση που κάναμε στην πρώτη φάση, κόντρα στον Αχαρναϊκό. Τώρα είναι διαφορετικά, καθώς είμαστε σε όμιλο. Μας ενδιαφέρει να διακριθούμε και στο Κύπελλο, οπότε θα πάμε να δώσουμε 100% στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα», επισήμανε ο Ράντι.

Για την αγωνιστική ετοιμότητα του ΟΦΗ είπε: «Είμαστε πολύ καλά. Απλά μας έχουν λείψει τα επίσημα παιχνίδια. Δεν είναι καλό για τους παίκτες, αυτό που γίνεται με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος. Είμαστε επαγγελματίες όμως και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, το ίδιο εμείς, αλλά και όλες οι ομάδες τις κατηγορίας, καθώς πιστεύω ότι είναι κακό για όλους αυτό που συμβαίνει.

Τα αφήνουμε στην άκρη όμως τώρα όλα αυτά και συγκεντρωνόμαστε στο μάξιμουμ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο θα παίξουμε με στόχο τη νίκη και εύχομαι να τα καταφέρουμε».