«Θέλουμε να διακριθούμε»

«Ακούω πολλά σε κάθε ματς», ανέφερε ο Ανδρέας Τσίπρας για σχόλια που ακούει λόγω του πρωθυπουργικού επωνύμου

Δίψα για διάκριση υπάρχει στην Καλλιθέα, παρά τα προβλήματα, όπως τόνισε ο Ανδρέας Τσίπρας. Ο 26χρονος φορ πρωταγωνίστησε στη νίκη της ομάδας του επί του Άρη με 2-0, πετυχαίνοντας και τtsiprasα δύο τέρματα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στα… πρωθυπουργικά αστεία που ακούει σε κάθε παιχνίδι, στο έργο του Γκώνια, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσίπρα:

Για το γεγονός ότι γίνεται συχνά… καζούρα λόγω του ίδιου επώνυμου με τον πρωθυπουργό: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο είναι η αλήθεια, ακούω πάρα πολλά σε κάθε ματς (σ.σ γελάει). Θυμάμαι ότι πριν δύο χρόνια έπαιζα δεξί χαφ εγώ σε ένα ματς και αριστερό μπακ ένας Σαμαράς και είχαν ακουστεί πολλά σε εκείνο το ματς. Δεν έχουμε καμία συγγένεια, εγώ είμαι από Καρπενήσι και αν δεν κάνω λάθος είναι από την Άρτα ο πρωθυπουργός».

Για το έργο του Τάκη Γκώνια και την διαφορετική φιλοσοφία που έχει με την πλειοψηφία των προπονητών της κατηγορίας και αν πρόλαβε να αλλάξει πολλά ο Νίκος Κουρμπανάς: «Εντάξει, δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις πολλά. Μάθαμε πολλά από τον Τάκη Γκώνια, μας βοήθησε πολύ. Αλλά υπήρχε άγχος για το αποτέλεσμα. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και μπορούσε να το καταλάβει κάποιος από τις προπονήσεις και το πώς δούλευε. Δεν είχαμε δουλέψει έτσι με άλλον προπονητή είναι η αλήθεια, έκανε κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στην Ελλάδα. Έτσι όπως είναι η κατάσταση είναι δύσκολο για τις ομάδες της κατηγορίας, διότι υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει ο Τάκης Γκώνιας κάτι καλό επειδή το αξίζει».

Για τη μεγάλη νίκη επί του Άρη και τους στόχους από εδώ και πέρα: «Μας μπήκε καλά το νέο έτος. Εννοείται ότι έχουμε προβλήματα και ποια ομάδα της κατηγορίας δεν έχει προβλήματα; Αν εξαιρέσουμε τρεις με τέσσερις ομάδες που είναι πιο καλά, όλοι οι υπόλοιποι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Εμείς θέλουμε να διακριθούμε σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, διότι η Καλλιθέα είναι ιστορική ομάδα. Μπορεί να μην έχει τα στοιχεία άλλων ομάδων και τον πολύ κόσμο άλλων ομάδων, αλλά είναι ιστορική και έχει παίξει και στην πρώτη κατηγορία».