«Δεν θα ξαναμπεί η λέξη στοίχημα εδώ»

Ο επιθετικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δημοσθένης Τζέκος, δήλωσε μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Αιγινιακό, ότι ουδείς στην ομάδα του θα επιτρέψει να ακουστεί ξανά η λέξη στοίχημα σε αυτή. Ο Καρδ505A5468ιτσιώτης ποδοσφαιριστής ανέφερε:

«Βασικό στοιχείο ήταν η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες. Σε αυτόν τον τομέα κυριαρχήσαμε. Δεν απειληθήκαμε καθόλου, ευτυχήσαμε και βάλαμε γκολ. Ο Αιγινιακός προσπάθησε να ανέβει και δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Στην έδρα μας έχουμε το απόλυτο και αυτό είναι σημαντικό. Ξανακερδίζουμε την έδρα μας, στην οποία τα τελευταία χρόνια δεν ήμασταν καλοί. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, και τον οργανωμένο και τον αγνό φίλαθλο.

Θέλουμε ακόμη περισσότερο στο πλευρό μας. Μπορεί να έχουμε προβλήματα, αλλά όσοι είμαστε εδώ θα το παλέψουμε. Η Αναγέννηση είναι πάνω από όλους και όλα. Όσον αφορά αυτό που είπε ο κόουτς για το στοίχημα, όλοι εμάς εδώ έχουμε κοινό στόχο: Θα τα χτυπάμε όλα τα παιχνίδια, δεν υπάρχει τίποτα, δεν θα ξαναμπεί η λέξη στοίχημα στην ομάδα. Σας το εγγυώμαστε εμείς οι παλαιότεροι».