«Δεν είναι αρνητικός ο Βουό»

Στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» και τον Libero 107,4 φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος των Πάτρικ Βουό, Άγγελου Χαντί και μίλησε για το ενδεχόμενο μετακίνησης των δύο ποδοσφαιριστών στον Άρη. Τόνισε ότι ο πρώτος δεν είναι αρνητικός, ενώ σημείωσε πως στο ραντεβού τηςvradelis Πέμπτης (25/01) με τον Θοδωρή Καρυπίδη θα γίνει κουβέντα και για τον δεύτερο. Αναλυτικά είπε:

Για τη φάση που βρίσκεται η μεταγραφή:

«Είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τον παίκτη. Για να φτάσεις να ράψεις την φανέλα, προηγούνται άλλα θέματα. Πιστεύω ότι στη συνάντηση αύριο με τον Καρυπίδη να δρομολογηθούν τα πράγματα. Προς το απόγευμα αύριο θα υπάρξει μια συνάντηση. Υπάρχει μια καλή θέληση από τη πλευρά της Λαμίας, ενώ είναι σημαντικό ότι ο παίκτης δεν είναι αρνητικός. Υπάρχει μια καλή συννενόηση με τη Λαμία».

Για το ότι η Λαμία θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου:

«Δεν ξέρω από πού έρχεται η πληροφόρηση αυτή, γιατί δεν έχω τέτοια ενημέρωση».

Για το ότι ο Βουό δε μπορεί να παίξει για τη φανέλα:

«Αυτό με τη φανέλα έχει πεθάνει καιρό, γιατί ο Πάτρικ δε γεννήθηκε με τη φανέλα της ομάδας. Είναι καθαρά επαγγελματικός ο χώρος, άσχετα με τις συνθήκες που επικροτούν σε ορισμένα σωματεία».

Για τις επαφές με τον ΟΦΗ:

«Από τη στιγμή που προέκυψε το ενδεχόμενο φυγής του Βουό από τη Λαμία, αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη, όπως ο ΟΦΗ και ομάδες της πρώτης τετράδας, αλλά έχουν μείνει σε ένα θεωρητικό επίπεδο».

Για το ότι ο Βουό είχε προταθεί στον Άρη το καλοκαίρι του 2016:

«Ο Βουό είχε προταθεί και προπέρσι το καλοκαίρι στον Άρη, αλλά δεν είχε επιλεγεί. Έκανε μια καλή πορεία με τον ΟΦΗ. Από τη στιγμή που είχε και πέρυσι μια καλή παρουσία με τον ΟΦΗ, είναι φυσιολογικό η κρητική ομάδα να επανέρχεται».

Για το ενδεχόμενο διπλής συμφωνίας με Βουό-Χαντί στην αυριανή συνάντηση:

«Νομίζω πως εκεί θα κινηθεί η κουβέντα. Έχει γίνει κουβέντα και για τον Χαντί. Έτσι κανονικά πρέπει να γίνει, γιατί βρισκόμαστε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο Άγγελος είναι ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί με όλους, ενώ ο Πάτρικ είναι διαφορετική περίπτωση καθώς έχει συμβόλαιο με τη Λαμία.

Ήταν συμπαίκτες πέρυσι και έχουν βάλει μαζί 27 γκολ. Θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις του Άρη στο οικονομικό. Μακάρι να κλείσει, γιατί εύχεσαι να κλείσεις μια δουλειά με ομάδες όπως ο Άρης».