«Τελειώνουν τη Δευτέρα»

Σε προφορική συμωνία με τον Άγγελο Χαντί έχει έρθει ο Άρης, ενώ αναμένει την αποδέσμευση του Πάτρικ Βουό από τη Λαμία για να εντάξει στο ρόστερ του και τον Αφρικανό επιθετικό. Για τις δύο αυτές υποθέσεις μίλησε στο Yellow Radio 92,8 ο εκπρόσωπός τους, Στέλιος Βραδέλης και τόνισε ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη Δευτέρα (29/01) θα έχουν ξεκαθαρίσει.bouobradelis

Αναλυτικά ο Στέλιος Βραδέλης ανέφερε:

«Υπάρχει μια συμφωνία, έγινε και μια συνάντηση με τον πρόεδρο και μια πρώτη συμφωνία με τον Χαντί. Απομένει τώρα να υλοποιηθεί σε όλα της τα σκέλη. Με τον Άγγελο υπήρξε και κατ’ ιδίαν μια συνάντηση, άρα το συγκεκριμένο θέμα λογικά θα ολοκληρωθεί.

Για τον Βουό υπάρχει εκκρεμότητα με την Λαμία. Έχει ζητήσει μετά την Κυριακή να ασχοληθεί με το θέμα, γιατί υπάρχει ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για το αν είναι τυπικό το θέμα της λύσης συμβολαίου του Πάτρικ Βουό:

«Κάποια εμπόδια που είχαν μπει ξεπεράστηκαν. Είμαστε σε έναν καλό δρόμο, με το δεδομένο ότι πιέζει ο χρόνος. Την Τετάρτη ολοκληρώνονται οι μετάγραφες και πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες από όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές.

Οφειλές δεν υπάρχουν, είναι ένα τακτοποιημένο σωματείο η Λαμία. Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό έγινε μια επιλογή και δεν έπαιξε στον αγώνα Κυπέλου για την πιθανή μετακίνησή του, οπότε ήταν και λόγω προφύλαξης.

Η κάθε ομάδα θέλει να βρει κάποια δίδυμα. Η αγορά του Γενάρη είναι μια περίεργη αγορά, γιατί δεν μπορείς να βρεις διαθέσιμους καλούς παίκτες. Γίνονται πολλές επιλογές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Είναι λίγος ο χρόνος που δεν επιτρέπει, ούτε τις δοκιμές των παικτών, ούτε στα προπονητικά επιτελεία να δουν έναν παίκτη. Το καλοκαίρι έχεις την δυνατότητα, υπάρχει χρόνος να δεις τους παίκτες αναλυτικά.

Τον Γενάρη πηγαίνεις στις λύσεις που γνωρίζεις κατά προτεραιότητα. Ο Σόουζα είχε έρθει πέρυσι Γενάρη που ήταν ένα παίκτης που δεν έπαιζε για ένα εξάμηνο, αλλά αποδείχτηκε πολύ κάλος. Από την άλλη είχες παίκτες που ήξερες και δεν σου βγήκε αυτό που έψαχνες. Προτείνω λύσεις που να τις ξέρω.

Είναι δυο θέσεις που ψάχνει η ομάδα. Δεν ξέρω αν θα είναι στην αποστολή με την ΑΕΚ γιατί ήταν την Πέμπτη στη φουλ προπόνηση. Είναι μια υπόθεση που όσο δεν κλείνει, ο παίκτης έχει υποχρεώσεις με την ομάδα και υπάρχει αγωνιστική δράση, ανήκει στην Λαμία αν δεν γίνει κάποια λύση συνεργασίας. Υπάρχουν επαφές και είναι σε καλό δρόμο μεταξύ τους. Φέτος το Χαριλάου είναι κίνητρο για πολλούς παίκτες να δείξουν στον κόσμο του Άρη, γιατί είναι απαιτητικός λαός και ξέρει ποδόσφαιρο».

Για το αν είχε γίνει πρόταση στο παρελθόν στον Βουό να αγωνιστεί στον Άρη:

«Ναι, το προηγούμενο καλοκαίρι είχε προταθεί στον Άρη, αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή του παίκτη. Προτιμήθηκε κάποιο άλλο σχήμα επιθετικό και δεν ταίριαζε στην φιλοσοφία του τότε προπονητή».

Για την προφορική συμφωνία των παικτών και τη διάρκεια αυτής:

«Έχουν προφορική συμφωνία για 6 μήνες με όψιον ανανέωσης, με την προϋπόθεση να ανέβει ο Άρης στην Σούπερ Λίγκα. Ελπίζω τη Δευτέρα να έχουν τελειώσει οι υποθέσεις με τον ένα ή τον άλλον τρόπο».