«Η καρδιά μου είναι εδώ»

Η συγκίνηση του Βουό στο «Γεντί Κουλέ», η φωτογραφία μπροστά στη θύρα 4 και η δουλειά που θέλει να τελειώσει με τον ΟΦΗ.

bouhothira4Πριν καν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ ο Πατρίκ Τζίλι Βουό ζήτησε να πατήσει το χορτάρι του «Γεντί Κουλέ». Συγκινημένος μάλιστα χτύπησε με το χέρι το σημείο της καρδιάς και κοντοστάθηκε για φωτογραφία μπροστά στη θύρα 4.

Λίγο μετά αναφέρθηκε σε σχέση… καρδιάς με τον ΟΦΗ και τον κόσμο και τόνισε πως επέστρεψε για να τελειώσει μία δουλειά…

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«”Ο ΟΦΗ και ο κόσμος του είναι στην καρδιά μου”. Με τα λόγια αυτά, στα γκολπόστ που βρίσκονται μπροστά από τη θύρα 4 ο Τζίλι Βουό, μίλησε για την επιστροφή του στον ΟΦΗ.

Ο 31χρονος Ιβοριανός επιθετικός, πριν καν υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, ζήτησε να πατήσει ξανά το χορτάρι του Γεντί Κουλέ και έδειξε συγκινημένος.

Με το χέρι του χτύπησε το σημείο της καρδιάς του. “Αυτό το γήπεδο, αυτή η ομάδα, αυτός ο κόσμος είναι εδώ. Η καρδιά μου είναι εδώ” ανέφερε.

Ο Βουό χαρακτήρισε τον ΟΦΗ “το δεύτερο σπίτι μου” και όπως είπε “γι’ αυτό γύρισα. Ηρθα για να τελειώσω τη δουλειά που άφησα πίσω πέρσι. Δεν τα καταφέραμε πέρσι και πρέπει να πετύχουμε φέτος. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα και πρέπει να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ”.

Ο Βουό περπάτησε το χορτάρι του Γεντί Κουλέ, ενώ το απόγευμα θα προπονηθεί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Βουό θα κάνει ντεμπούτο με τον ΟΦΗ στο παιχνίδι της Πέμπτης (1/2) με την ΑΕ Καραισκάκης στο “Γεντί Κουλέ”».